Csokival mentünk, de labdával tértünk haza

Csokival mentünk, de labdával tértünk haza

Avagy néhány gondolat az V. Győri Édes Napok margójára

Régóta csokoládé készítéssel foglalkozunk, de csak 5-6 éve készítünk kézműves csokoládé termékeket. Az első időkben sok csokoládéval kapcsolatos rendezvényen megfordultunk, próbáltunk minden alkalmat megragadni a termékeink népszerűsítéséhez. Voltak közöttük nagyon sikeresek, de siralmasan rosszak is. Mára már csak néhány rendezvény maradt, ahová szívesen megyünk. Ezek közé tartozik a Győri Édes Napok is, amelyen május utolsó hétvégéjén vettünk részt.

A fesztivált Győr egyik legszebb helyén a gyönyörűen felújított Dunakapu téren rendezték meg. A felhívás megérkezése után egy pillanatra elgondolkodtunk, hogy részt vegyünk-e a fesztiválon mivel a tavalyi évben 33-34 °C volt a hőmérséklet egész hétvégén. Ilyenkor az ember nem szívesen vásárol csokit, inkább fagyira vagy más hűsítőre vágyik.
Aztán a következő pillanatban elhessegettük a gondolatot és úgy döntöttünk, hogy három sikeres és egy kevésbé sikeres Győri Édes Napok után nehogy már kihagyjuk az év egyik legjobb csokifesztiválját. Így nagy izgalommal készültünk.

A rendezvény a tavalyi évtől 3 naposra bővült, így már péntek délután 4 órától vártuk a látogatókat, akik nem is késlekedtek. Szeretünk Győrbe járni, mert a város hangulata magával ragadó, az emberek kedvesek. Imádjuk ezeket a lehetőségeket, amikor személyesen is találkozhatunk a csoki fogyasztóinkkal. Hatalmas örömet okoz, amikor valaki azért látogat ki a rendezvényre, hogy velünk találkozhasson, a mi csokinkból vásárolhasson, mert emlékszik arra, hogy tavaly vagy azelőtt milyen isteni ízeket kóstolt. Nagyon jó érzés látni az elismerő tekinteteket. Ez az igazi visszacsatolás, hogy jó az amit csinálunk, jó úton járunk. Ezekre a pillanatokra érdemes visszagondolni a nehéz időszakokban.
A megszokott ízek mellett újdonságokkal is készültünk, pl. először készítettünk makadámdiós tejcsokis csúcsot, ami (nem csak szerintünk) csúcs szuper lett. A fehércsokis málna trüffel golyó, amit liofilizált málnaporba hempergettünk pedig annyira sikeres volt, hogy vasárnap délutánra már mind   elfogyott, pedig jól felkészültünk.

Ismét színvonalas műsorok színesítették a rendezvényt, mivel közel voltunk a színpadhoz ezért munka közben egy kicsit mi is tudtuk élvezni a nagyszerű produkciókat. Voltak sokak által kedvelt zenekarok, gasztroszinpad, joga és mazsorett bemutató stb.

Az idei édes napok nem csak az édességekről szóltak. A rendezvény ideje alatt lehetőség volt licitálni a BL győztes Győri Audi ETO KC játékosai által aláírt labdára. A befolyt összeget pedig a Győri Bóbita gyermekotthon részére ajánlották fel. Mi is licitáltunk és vasárnap délután kiderült, hogy mi vagyunk azok a szerencsések, akiknek a tulajdonába kerülhet ez az értékes tárgy és a gyermekotthonban nevelkedő csemetéknek is biztosan nagy örömet fogunk majd szerezni a pénzből vett tárgyakkal, játékokkal.Mi gyerek imádók vagyunk ezért nagy boldogsággal tölt el, hogy segíthettünk.

Mivel nagyon sokan ellátogattak a rendezvényre és még egy különleges és értékes labdával is gazdagodtunk, ezért történt, hogy pénteken sok csokival mentünk, de vasárnap este  labdával érkeztünk haza.

A fesztivál nagyon jól sikerült az időjárás még éppen megfelelt. Örülünk, hogy bátrak voltunk és immár ötödik alkalommal  részt vettünk a Győri Édes Napokon. Köszönjük a nagyszerű élményt az időjárásnak, a szervezőknek, a fellépőknek és persze a sok kedves Győri embernek.

Jövőre veletek ugyanitt…

 

Nincsenek hozzászólások

Írj hozzászólást

Az e-mail címed nem lesz nyilvános.