nehanyszobanrolunk_fekete

A Demeter Chocolate megálmodója egy akkor a 30-as évei elején járó lelkes cukrász és felesége volt. 2000-ben egy szakmai kiállításon betekinthettek a konyakmeggy készítés rejtelmeibe, így hamar eldőlt: a cukrászdából csokigyár lesz. A konyakmeggy a mai napig szíve csücske cégünknek, több mint 16 éve készítjük nap mint nap: alkoholos meggy és tradicionális konyakmeggy formában. Nem sokkal később 2002-ben jött a másik nagy szerelem, a szaloncukor. Az évek során ez a paletta is folyamatosan bővült. Eleinte csak középkategóriás szaloncukrot készítettünk, ma már ezekből egyedül az alkoholos meggyes maradt meg, a többi mind kézzel készített prémium kategóriás termék, csakis minőségi alapanyagokból.

Jelenleg fő profilunkat a kézzel készített prémium kategóriás táblás csokoládék, az egyedi, egzotikus és tradicionális bonbonok, díszdobozos termékek, ill. a szezonális finomságok alkotják. A csokoládékészítés mellett különböző programokat is tartunk. A legnépszerűbb a csokisuli, ahol csokoládé mestereinktől sajátíthatók el a csokoládékészítés trükkjei. Lehetőség van még csokikészítő csapatépítő programok, óvodákban, iskolákban csoki-dekoráló foglalkozások tartására.

Cégünk kezdetektől igazi családi vállalkozás, ezt a sok gyermekbarát termékünk, programunk is mutatja, illetve hogy szűk családunk minden tagja aktívan részt vesz a Demeter Chocolate életében.

Célkitűzésünk, hogy a prémium kategóriás csokoládé termékeket mindenki számára elérhetővé tegyük.

TERMÉKPALETTÁNK

NÉZD MEG HOGYAN KÉSZÜL..

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK..

LÁNYBÚCSÚ

Ha unjátok már a megszokott lánybúcsús programot, gyertek el hozzánk egy kis csokiélményre!

CSOKISULI

Azoknak, akik otthon is szeretnének ínycsiklandozó csokoládét készíteni.

CSAPATÉPÍTÉS

Lehetne jobb összerázó program, mint egy csokoládéval teli édes nap?

EZT MONDJÁK RÓLUNK..

Csapatunk vezetői...

DEMETER ZOLTÁN
DEMETER ZOLTÁN

Main Chocolatier

DEMETER ÁDÁM
DEMETER ÁDÁM

Chocolatier

TYÁPAI ANITA
TYÁPAI ANITA

Irodavezető

2500

BOLDOG VÁSÁRLÓ

8869

FACEBOOK RAJONGÓ

164

TERMÉK

5

ÉV