Közlemény

  • Webshopunk és csokoládéműhelyünk továbbra is üzemel.
  • Demeter csokoládét vásárolni még mindig az egyik legbiztonságosabb és leghigiénikusabb döntés.
  • A csokoládék és bonbonok gyártása és csomagolása is kesztyűs kézzel történik, így a termék rögtön a védett, tiszta dobozba kerül, emberi érintés nélkül
  • A csomagok személyes átvételének lehetősége korlátozottan elérhető.

PRÉMIUM, KÉZZEL KÉSZÜLT CSOKOLÁDÉK

ÜNNEPEKRE, ALKALMAKRA VAGY CSAK ÚGY IGAZI ÍNYENCEKNEK

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

Termékeink már az első látásra is szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, de ha megkóstolod ellenállhatatlan ízeinket garantáltan a csoki-mennyországban érzed magad! Az alapanyag kiválogatásánál nem ismerünk kompromisszumot. Csak a kiváló prémium minőségű alapanyagok a megfelelőek termékeink előállításához. Minden receptünket egyedileg, nagy gondossággal dolgoztuk ki, így nem kell attól félned hogy valami unalmas, középszerű ajándékot vásárolsz! Szinte biztos, hogy káprázatos ízeink Téged is elvarázsolnak!

MEGRENDELEM

CÉGES AJÁNDÉKOK

TÁBLÁS CSOKIK

DÍJNYERTES BONBONOK

INNOVÁCIÓ

A tradicionális magyar ízek mellett, fontosnak tartjuk a nemzetközi trendek követését is. Folyamatosan képezzük magunkat, rendszeresen tanulunk francia és belga chocolatierektől, hogy újabb izgalmas íz kombinációkat alkothassunk.

ALAPANYAGOK

Csokoládéműhelyünkben az aroma nem kívánatos vendég. Bonbonjaink készítésekor kizárólag természetes alapanyagokat, gyümölcsös püréket, esszenciákat használunk. A csokoládé készítésekor a kakaóbab szemeket is nagy gondossággal válogatják át a hozzáértő kezek. A természetesség, azaz adalékanyagmentesség nekünk mindennél fontosabb!

TÖKÉLETES MEGLEPETÉS

Kínálatunkban mindig megtalálhatóak az egyedi és különleges termékek. Csokoládé mestereink kreativitásának köszönhetően garantáltan izgalmas ajándékokat vásárolhatsz, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy céges ajándékról.

HANDMADE WITH LOVE

Hisszük, hogy a rohanó világunkban egyre nagyobb szükség van a futószalagról lehulló termékek helyett a kézzel készült magas minőségű ``emberi`` termékekre. Csokoládéműhelyünk minden finomsága nagy gondossággal, türelemmel, szívvel-lélekkel készül.

SZÍVVEL LÉLEKKEL

Hiszünk abban, hogy nagyszerű csokoládét csak szívvel-lélekkel lehet alkotni. Ezért minden egyes csokoládénkat szeretettel készítjük. Sokszor kérdezik tőlünk, hogy melyik csoki a kedvencünk. Erre a válaszunk, szinte minden esetben az, hogy mindegyik, hiszen az édesanya sem tud választani a gyermekei közül, és nekünk minden egyes bonbonunk a saját gyermekünk is.

TRADÍCIÓ

Termékeink készítése során kötelességünknek tartjuk a hazai ízek népszerűsítést, a hagyomány megőrzését, mint pl a konyakmeggy, a zserbó vagy a szatmári szilvapálinkás bonbon készítése. Magyar vásárlóink között méltán népszerűek ezek az ízek.

Miért ajándékozz Demeter csokit?

Mert csokoládéinkat szívvel és lélekkel készítjük a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával

Mert a Demeter csokoládék prémium minőségű, exkluzív termékek

Mert barátaid, ügyfeleid imádni fognak érte!

Mert az ajándékodra még hónapok múlva is emlékezni fognak.

Mert ezt biztosan nem fogják tovább ajándékozni.

Mert ezek után már te is csak különleges ajándékokra vágysz.

GYORS SZÁLLÍTÁS

Egész ország területén

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15 000Ft-os rendelés felett

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 20 414 1406

És bumm! Így lett a csokoládé!

Mindannyiunk boldogsághormonja, szomorúságűzője, forró változatban hideg téli esték megmentője, a családok közt ősidők óta vándorló díszdobozok édesen illatozó lakója, olyan világraszóló kincs, ami nélkül szó szerint keserűbb lenne az életünk. Igen, jól gondolod, ez bizony a híres-nevezetes csokoládé, azonban azt már kevesen tudják, honnan ered, mi az ő élettörténete, mielőtt a legkülönfélébb köntösökben és ízekben […]

A csokoládéval kapcsolatos kifejezések titkos jelentése 1.

Szinte bizonyos, hogy mindenkinek van valamilyen csokoládéval kapcsolatos élménye. Szeretjük, imádjuk, rajongva fogyasztjuk, vagy éppen próbáljuk elkerülni, de vajon tudjuk-e mit jelentenek a különös kifejezések a csomagoláson, esetleg a címke hátoldalán? Milyen nyelven beszélnek a csokoládékészítők, gasztrobloggerek és cukrászok, amikor olyan szavakkal dobálóznak, mint ganache, liofilizálás és hasonlók? Rövid írásunk segítségével hamarabb képbe kerülhetsz, mint […]

Utánozhatatlan ízélmény: A kézműves csoki

Egy igazi csokoládérajongó olyan, mint egy valódi szakértő: azonnal kiszagolja, ha valami nem üti meg a mércét. A csokoládék esetében persze ez nem túl bonyolult, azonnal érezni, ha valamihez nem használtak minőségi alapanyagokat, ha silány termékkel van dolgunk. Egy kézműves csoki esetében más a helyzet.