megnézem Ide a bonbonjaimat! >>> Lepd meg szeretteidet biztonságosan
az otthonodból finomságainkkal!
Szeretném >>>

Közlemény

Mi a Demeter Chocolate csapata szintén követjük a mindennapi rendkívüli eseményeket és a fejleményeket. Ezekben a bizonytalan és vészterhes időkben szeretnénk veletek néhány megnyugtató információt megosztani:

  • Demeter csokoládét vásárolni az egyik legbiztonságosabb és leghigiénikusabb döntés
  • az otthonod kényelméből néhány kattintással hozzájuthatsz kedvenc édességedhez
  • a GLS futár rögtön az ajtód elé viszi a csomagot, így Te leszel az első, aki ténylegesen hozzáér annak beltartalmához

PRÉMIUM, KÉZZEL KÉSZÜLT CSOKOLÁDÉK

ÜNNEPEKRE, ALKALMAKRA VAGY CSAK ÚGY IGAZI ÍNYENCEKNEK

SZAKMAI ELISMERÉSEINK

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

Termékeink már az első látásra is szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, de ha megkóstolod ellenállhatatlan ízeinket garantáltan a csoki-mennyországban érzed magad! Az alapanyag kiválogatásánál nem ismerünk kompromisszumot. Csak a kiváló prémium minőségű alapanyagok a megfelelőek termékeink előállításához. Minden receptünket egyedileg, nagy gondossággal dolgoztuk ki, így nem kell attól félned hogy valami unalmas, középszerű ajándékot vásárolsz! Szinte biztos, hogy káprázatos ízeink Téged is elvarázsolnak!

MEGRENDELEM

CÉGES AJÁNDÉKOK

TÁBLÁS CSOKIK

DÍJNYERTES BONBONOK

INNOVÁCIÓ

A tradicionális magyar ízek mellett, fontosnak tartjuk a nemzetközi trendek követését is. Folyamatosan képezzük magunkat, rendszeresen tanulunk francia és belga chocolatierektől, hogy újabb izgalmas íz kombinációkat alkothassunk.

ALAPANYAGOK

Csokoládéműhelyünkben az aroma nem kívánatos vendég. Bonbonjaink készítésekor kizárólag természetes alapanyagokat, gyümölcsös püréket, esszenciákat használunk. A csokoládé készítésekor a kakaóbab szemeket is nagy gondossággal válogatják át a hozzáértő kezek. A természetesség, azaz adalékanyagmentesség nekünk mindennél fontosabb!

TÖKÉLETES MEGLEPETÉS

Kínálatunkban mindig megtalálhatóak az egyedi és különleges termékek. Csokoládé mestereink kreativitásának köszönhetően garantáltan izgalmas ajándékokat vásárolhatsz, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy céges ajándékról.

HANDMADE WITH LOVE

Hisszük, hogy a rohanó világunkban egyre nagyobb szükség van a futószalagról lehulló termékek helyett a kézzel készült magas minőségű ``emberi`` termékekre. Csokoládéműhelyünk minden finomsága nagy gondossággal, türelemmel, szívvel-lélekkel készül.

SZÍVVEL LÉLEKKEL

Hiszünk abban, hogy nagyszerű csokoládét csak szívvel-lélekkel lehet alkotni. Ezért minden egyes csokoládénkat szeretettel készítjük. Sokszor kérdezik tőlünk, hogy melyik csoki a kedvencünk. Erre a válaszunk, szinte minden esetben az, hogy mindegyik, hiszen az édesanya sem tud választani a gyermekei közül, és nekünk minden egyes bonbonunk a saját gyermekünk is.

TRADÍCIÓ

Termékeink készítése során kötelességünknek tartjuk a hazai ízek népszerűsítést, a hagyomány megőrzését, mint pl a konyakmeggy, a zserbó vagy a szatmári szilvapálinkás bonbon készítése. Magyar vásárlóink között méltán népszerűek ezek az ízek.

Miért ajándékozz Demeter csokit?

Mert csokoládéinkat szívvel és lélekkel készítjük a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával

Mert a Demeter csokoládék prémium minőségű, exkluzív termékek

Mert barátaid, ügyfeleid imádni fognak érte!

Mert az ajándékodra még hónapok múlva is emlékezni fognak.

Mert ezt biztosan nem fogják tovább ajándékozni.

Mert ezek után már te is csak különleges ajándékokra vágysz.

GYORS SZÁLLÍTÁS

Egész ország területén

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15 000Ft-os rendelés felett

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 20 414 1406

Halihó Télapó! Mit rejtsen a mikulás zacskó?

Bár még csak novembert írunk, de egyre több üzletben csendülnek fel karácsonyi dalok, nyakunkon a Mikulás ünnepe, a hipermarketek polcai pedig már október eleje óta roskadoznak a különféle mikuláscsokoládék, cukrok és egyéb nyalánkságok alatt. A gyerekek is úton-útfélen benyögik az újabb és újabb kívánságaikat, lego ninjago-tól kezdve, Elzán át a Pókemberig minden felbukkan, amit csak […]

Egészséges életmód és csoki? Na, ne már!

A jó minőségű csokoládé pozitív hatásai A tudatos táplálkozásnak napjainkban igazán nagy keletje van. Lépten-nyomon újságcikkekbe, Instagram posztokba és Youtube videókba botlunk annak kapcsán, mit, mennyit, mikor és hogyan kellene ennünk. Egy adott étel ma még szuperegészségesnek számít, holnap pedig kiderül róla, hogy káros. No de mi a helyzet a csokoládéval? Mennyire illeszthető be egy […]

A csokoládékóstolás művészete

Hogyan legyél Te is profi csokoládékóstoló? Néha hajlamosak vagyunk egyszerű édességként, nassolnivalóként tekinteni a csokoládéra, pedig egy jó minőségű táblacsokoládé, vagy bonbon legalább akkora élvezetet nyújthat, mint egy pohár kiváló bor, vagy egy ínycsiklandozó étel elfogyasztása valamelyik fine-dining étteremben. A minőségi csokoládék elkülönítése, az aromák élvezete és felismerése legalább akkora élményt adhat, mint a bórkóstolás. […]