GYAKORI KÉRDÉSEK

SZÁLLÍTÁS & FIZETÉS

A szállításról egyelőre a GLS gondoskodik, így az egységes utánvétes ár 1500 forint, melyet a vásárló fizet. Amennyiben külföldi címre kéred a szállítást, annak költségeiről az info@demeterchocolate.com e-mail címen érdeklődhetsz.

Személyes átvétel esetén, nincs szállítási költség. Személyes átvétel helyszíne: Kiskunlacháza, Akácos út 4.

Igen, azonban ennek költségei változóak, így kérlek érdeklődj az info@demeterchocolate.com e-mail címen.

A megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül kézhezvehetők a megrendelt termékek. Amennyiben ez valamilyen oknál fogva nem lenne megoldható, az általad megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot veled!

A megrendeléseddel kapcsolatos változtatásokról e-mailben értesítünk. Személyes átvétel esetén és mindenképpen küldünk egy üzenetet, amikor átvehető a termék.

Többféle fizetési mód közül tudsz választani. 1.) Az elõre utalás során a megadott bankszámlaszámra kérjük elutalni a fizetendõ összeget. Amint jóváíródik a számlánkon a fizetendõ összeg, összekészítjük a csomagodat. 2.) Utánvétes fizetési lehetõséget is biztosítunk házhoz szállítás esetén. Ebben az esetben a futár részére kell a feltüntetett összeget készpénzben kifizetni. 3.) Személyes átvétel során egyelőre csak készpénzzel lehet fizetni.

A TERMÉKEKRŐL

Családi vállalkozásként, alapvető filozófiánk hogy csak minőségi alapanyagot teszünk a termékeinkbe és törekszünk arra, hogy amiből csak lehet, hazait válasszunk! Természetesen akad olyan alapanyag, amely esetében ez kivitelezhetetlen, itt törekszünk a legkíválóbb minőség beszerzésére. Termékeink az általunk előre kiválogatott belga Callebaut csokoládékból készülnek, mely cég mögött több mint 100 éves szakmai tapasztalat áll, további alapanyagainkat pedig olyan kíváló kézművesektől szerezzük be, mint a Sárréti Chilifarm vagy a Csúzi Pincészet.

A fehér és tejcsokoládé tejpor tartalma miatt, alapvetően tartalmaz laktózt, azonban mivel ez az étcsokoládéból hiányzik, az mindenképpen laktózmentes. Táblás csokoládék esetén azonban, bizonyos feltétekkel kerülhet laktóz a csokira, így érdemes a leírásainkat böngészni, ott megtalálod, hogy tartalmaz-e laktózt vagy sem! Minden alapcsokoládé gluténmentes, ugyanakkor a feltétek és a krémek tartalmazhatnak glutént, ezt kérlek figyeld a leírásban!

Változó. Vannak termékeink ( Sélection Carrés, Magyarország büszkeségei) ahol kb. 1 év a termék minőség megőrzési ideje, a bonbonoknál és a táblás csokiknál ez általában 6 hónap.

OLYAN KÉRDÉSED AKADT AMIRE NEM KAPTÁL VÁLASZT?

ÍRJ NEKÜNK MOST