GYAKORI KÉRDÉSEK

SZÁLLÍTÁS & FIZETÉS
A szállításról a GLS gondoskodik, így az egységes utánvétes ár 1500 Ft, melyet a vásárló fizet.

15 000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás összegét mi álljuk 🙂

Utánvétes fizetés esetén, ehhez még hozzáadásra kerül 390 Ft plusz utánvételi díj, a futárszolgálat készpénzkezelése miatt.
Amennyiben külföldi címre kéred a szállítást, annak költségeiről az info@demeterchocolate.com e-mail címen érdeklődhetsz.

Személyes átvétel esetén, nincs szállítási költség.

A webshopon keresztül jelenleg a környező országokba tudsz rendelni, de ez 2021. szeptembertől módosul.

Csokoládét nyáron szállítani nem egyszerű, de nem is lehetetlen!
  • Ebben a rekkenő hőségben kizárólag hétfőtől-csütörtökig adunk fel csokicsomagot, mert nem szeretnénk, ha egy egész hétvégén át kókadozna a futárszolgálat konténereiben.
  • Azért, hogy a csokoládé ízét, zamatát, pompáját a lehető legteljesebb mértékben megőrizzük, extra adag csomagolóanyagba és fóliába bugyoláljuk, ezzel is védve őt a melegtől.
  • További kényeztetésként minden csomagba belecsempészünk egy-két jégakkut, amivel kedvenc csokoládéd megőrizheti a hidegvérét, és még az igazán meleg helyzeteket is épségben átvészelheti.
  • GLS futárunk 24 órán belül garantáltan ott kopogtat a küszöbödön a csokicsomagoddal, és még arra is kiemelten figyelünk, hogy hűvös csokoládégyárunkból a nap végén keljenek útra.
  • Amennyiben a hőmérő higanyszála 35 celsius fok fölé kúszik, várunk egy-két napot a szállítással, hátha megenyhül az idő. Természetesen minderről Veled is előre egyeztetünk.
A megrendeléstől számított 1-4 munkanapon belül általában kézhezvehetők a megrendelt termékek.

Ez a határidő leterheltségünktől függően szezononként változhat (pl. novemberben karácsonyi szezonban), de erről
mindenképpen az oldal tetején vagy a főoldalon és a visszaigazoló e-mailben is tájékoztatunk.
Amennyiben ez valamilyen oknál fogva nem lenne megoldható, az általad megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot veled!
Ha sürgősen szeretnéd a csomagodat, kérlek a rendelés leadásakor vagy előtte keress minket e-mailben vagy
hívj fel minket a Kapcsolatban található elérhetőségeken.

A megrendeléseddel kapcsolatos változtatásokról e-mailben értesítünk.

Személyes átvétel esetén kérlek figyeld az e-mailjeidet, ugyanis webshopunk rendszerén belül kollégánk felveszi majd a kapcsolatot veled. Csokicsapatunk egyik tagja küld majd egy üzenetet amikor átvehető a termék. Kérlek semmiképpen ne gyere a csomagodért, amennyiben nem kaptál üzenetet tőlünk, mely szerint a csomagodat kollégáink összekészítették.
Családi csokigyárunk nem egy bolt, itt sajnos helyben nem tudsz vásárolni, csak a webshopon megrendelt csomagot tudod személyesen átvenni 🙂

Többféle fizetési mód közül tudsz választani.

1.) Az elõre utalás során a megadott bankszámlaszámra kérjük elutalni a fizetendõ összeget.
Amint jóváíródik a számlánkon a fizetendõ összeg, összekészítjük a csomagodat.

2.) Utánvétes fizetési lehetõséget is biztosítunk házhoz szállítás esetén. Ebben az esetben a futár részére kell a feltüntetett összeget készpénzben kifizetni és a szállítási költséghez hozzáadódik 390 Ft, a futárszolgálat készpénzkezelése miatt.

3.) SimplePay-es fizetési módnál egyszerűen és gyorsan bankkártyával tudsz fizetni.

+1.) Személyes átvételnél, a rendelés leadásakor előre utalással vagy SimplePay-es fizetési móddal tudod kiegyenlíteni a megrendelés végösszegét.
Családi csokigyárunk nem bolt, így készpénzforgalmat sem tudunk bonyolítani 🙂

A TERMÉKEKRŐL

Családi vállalkozásként, alapvető filozófiánk hogy csak minőségi alapanyagot teszünk a termékeinkbe és törekszünk arra, hogy amiből csak lehet, hazait válasszunk! Természetesen akad olyan alapanyag, amely esetében ez kivitelezhetetlen, itt törekszünk a legkíválóbb minőség beszerzésére. Termékeink az általunk előre kiválogatott prémium csokoládékból, pürékből, esszenciákból készülnek, mely termékek gyártói mögött akár több mint 100 éves szakmai tapasztalat áll.
További alapanyagainkat pedig kíváló kézműves partnereinktől szerezzük be.

A fehér és tejcsokoládé tejpor tartalma miatt, alapvetően tartalmaz laktózt, azonban mivel ez az étcsokoládéból hiányzik, az mindenképpen laktózmentes. Táblás csokoládék esetén azonban, bizonyos feltétekkel kerülhet laktóz a csokira, így érdemes a leírásainkat böngészni, ott megtalálod, hogy tartalmaz-e laktózt vagy sem! Minden alapcsokoládé gluténmentes, ugyanakkor a feltétek és a krémek tartalmazhatnak glutént, ezt kérlek figyeld a leírásban!

A legtöbb termék esetében elmondható, hogy a legjobb az, ha minél rövidebb a minőség megőrzési ideje, hiszen ekkor biztosan nem tartalmaz semmi mesterséges tartósítószert. Tudjuk, hogy az átlag vásárló megszokta, hogy egy bonbon akár 1 évig is eltarthat, de a Demeter Csokoládék esetében ez nem igaz.
Bonbonjaink általában 3, nagyon maximum 6 hónap, táblás csokoládéink általában 6 hónap max. 1 év szavidővel rendelkeznek, mert a prémium minőséget csak így tudjuk számodra nyújtani. Ezeket az információkat a termékleírásokban találhatod.

VALAMI INFO KIMARADT? OLYAN KÉRDÉSED AKADT, AMIRE NEM KAPTÁL VÁLASZT?

ÍRJ NEKÜNK MOST