FONTOS KÖZLEMÉNY

A karácsonyi szállítással kapcsolatban

Kedves Csokoládéimádó Vásárlónk!

Legelőször is szeretnénk hálás köszönetünket kifejezni Neked azért, amiért ekkora szeretettel és lelkesedéssel vásárolod a termékeinket, és mert Demeter csokoládéval emeled a közelgő ünnep fényét! Leírhatatlan öröm ez számunkra ezekben a nehéz időkben!

Fontos tudnod, hogy nálunk minden egyes termék frissen készül, annak érdekében, hogy teljes legyen a prémium ízélmény. Éppen ezért mi nem halmozunk fel hatalmas raktárkészletet, nálunk nem hánykolódik hetekig a polcokon a csokoládé.

Annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani a beáramló rendelésekkel, 2021. december 12-én vasárnap éjfélkor bezárjuk a webshopot!

Ha idén Te is Demeter szaloncukrot szeretnél majszolni a fa alatt, vagy prémium Demeter csokoládét ajándékoznál szeretteidnek, akkor mindenképp add le a rendelésed december 12-ig, így garantáltan megérkezik a csomagod karácsonyig.

Fontos tudnod, hogy a szállítási idő 1-3 munkanap helyett most akár 5-10 munkanapra változhat! Tudjuk milyen nehéz kivárni a sok finomságot, de a türelmeteket szeretnénk kérni. Csokoládémestereink éjt nappallá téve dolgoznak, és addig nem nyugszunk, amíg minden csokirajongó meg nem kapja a megvásárolt finomságokat.

Lényeges szempont, hogy a Demeter csokoládégyár egy üzem, és nem pedig csokoládébolt. Személyesen csak a webshop felületén megrendelt termékeket lehet átvenni, miután összekészítettük és jeleztük, hogy jöhetsz érte. Helyben tehát nem tudsz nálunk vásárolni!

Ha sürgős a rendelés, mert külföldre szeretnéd küldeni a szeretteidnek, vagy elengedhetetlen, hogy egy adott időpontig megkapd a csomagod, akkor mindenképpen hívj fel minket a +36 70 626 0336 telefonszámon, hogy egyeztetni tudjunk.

A december 10 után beérkezett megrendelések esetében nem tudjuk garantálni, hogy a csomagok karácsonyig megérkezzenek. Csokoládémestereink és segítőik a két ünnep között pedig a jól megérdemelt éves pihenőjüket töltik, így az ünnepek után a legelső csomagok feladásának időpontja 2022. január 4. kedd!

Köszönjük a megértésed és a bizalmad! Sós karamellában és Jamaicai feketekókuszban gazdag, áldott, békés ünnepeket kívánunk!
Kézzel készült prémium sós karamellás szaloncukor a nemzetközi díjnyertes Demeter Chocolate-tól!