FONTOS KÖZLEMÉNY

Webshopunk és csokiműhelyünk zavartalanul működik

Kedves Csokoládéimádó Barátaink, Ügyfeleink, Követőink!

Mi a Demeter Chocolate csapata szintén követjük az eseményeket és a fejleményeket a koronavírus terjedésével kapcsolatban. Ezekben a bizonytalan és vészterhes időkben szeretnénk veletek néhány megnyugtató információt megosztani.

  • Bátran kijelenthetjük, hogy Demeter csokoládét vásárolni még mindig az egyik legbiztonságosabb és leghigiénikusabb döntés.
    Üzemünknek nagyon magas higiéniai követelményeknek kell megfelelnie nap, mint nap, ezért a gondosan válogatott, prémium alapanyagok használata mellett nem is kérdés, hogy vírus ide, vagy oda, mi minden egyes nap nagy figyelmet fordítunk üzemünk tisztaságára és rendezettségére is.
  • Mindemellett az értékes csokoládék és bonbonok gyártása és csomagolása is kesztyűs kézzel történik, így a termék rögtön a védett, tiszta dobozba kerül, emberi érintés nélkül.
  • Élelmiszeripari termékeket gyártunk, ezért csokiműhelyünkben az egyik legfontosabb szabály, hogy köhécselő, náthás, beteg ember nem lépheti át a küszöböt, nem veheti fel a munkát. Csakis makkegészséges személyzettel dolgozunk nap, mint nap!
  • Mivel főként webáruházként működünk, a GLS futár rögtön az ajtód elé viszi a csomagot, így Te leszel az első, aki ténylegesen hozzáér annak beltartalmához.
  • A másik nagy előnye szolgáltatásunknak, hogy az otthonod kényelméből néhány kattintással hozzájuthatsz kedvenc édességedhez, illetve a Húsvéti csokoládévásárlást is letudhatod néhány pillanat alatt. Egy esetleges karantén, vagy korlátozott mozgáslehetőség idején sem lesz hát probléma az ünnepi finomságok beszerzése.
  • A csokoládé nem csodaszer, nem oldja meg egy csapásra a problémát, amivel szembe kell néznünk, de mégis egy-két kocka finom, krémes, prémium Demeter csokoládé elfogyasztása igenis lélekemelő, és hozzájárulhat a jó közérzetünk megőrzéséhez.
  • Ha szeretnél néhány falatka boldogsághoz jutni, és szívesen megkóstolnád a legújabb finomságainkat ne aggódj karantén ide vagy oda csokijaink biztosan eljutnak hozzád!
  • Nálunk garantáltan nem találkozol üres polcokkal, kedvedre való nyalánkságokkal annál inkább.
Csokoládénk a boldogság őre, majszolj belőle időről-időre!