FONTOS KÖZLEMÉNY

Webshopunk és csokiműhelyünk zavartalanul működik

Kedves Csokoládéimádó Barátaink, Ügyfeleink, Követőink!

Mi a Demeter Chocolate csapata szintén követjük az eseményeket és a fejleményeket a koronavírus 3. hullámának terjedésével kapcsolatban. Ezekben a bizonytalan és vészterhes időkben szeretnénk veletek néhány megnyugtató információt megosztani.

  • Bátran kijelenthetjük, hogy Demeter csokoládét vásárolni még mindig az egyik legbiztonságosabb és leghigiénikusabb döntés.
    Üzemünknek nagyon magas higiéniai követelményeknek kell megfelelnie nap, mint nap, ezért a gondosan válogatott, prémium alapanyagok használata mellett nem is kérdés, hogy vírus ide, vagy oda, mi minden egyes nap nagy figyelmet fordítunk üzemünk tisztaságára és rendezettségére is.
  • Mindemellett az értékes csokoládék és bonbonok gyártása és csomagolása is kesztyűs kézzel történik, így a termék rögtön a védett, tiszta dobozba kerül, emberi érintés nélkül.
  • Élelmiszeripari termékeket gyártunk, ezért csokiműhelyünkben az egyik legfontosabb szabály, hogy köhécselő, náthás, beteg ember nem lépheti át a küszöböt, nem veheti fel a munkát. Csakis makkegészséges személyzettel dolgozunk nap, mint nap!
  • Mivel főként webáruházként működünk, a GLS futár rögtön az ajtód elé viszi a csomagot, így Te leszel az első, aki ténylegesen hozzáér annak beltartalmához.
  • A másik nagy előnye szolgáltatásunknak, hogy az otthonod kényelméből néhány kattintással hozzájuthatsz kedvenc édességedhez, illetve az évkezdő és tavaszváró csokoládévásárlást is letudhatod néhány pillanat alatt. Egy esetleges karantén, vagy korlátozott mozgáslehetőség idején sem lesz hát probléma az ünnepi finomságok beszerzése.
  • A csokoládé nem csodaszer, nem oldja meg egy csapásra a problémát, amivel szembe kell néznünk, de mégis egy-két kocka finom, krémes, prémium Demeter csokoládé elfogyasztása igenis lélekemelő, és hozzájárulhat a jó közérzetünk megőrzéséhez.
  • Ha szeretnél néhány falatka boldogsághoz jutni, és szívesen megkóstolnád a legújabb finomságainkat ne aggódj karantén ide vagy oda csokijaink biztosan eljutnak hozzád!
  • Nálunk garantáltan nem találkozol üres polcokkal, kedvedre való nyalánkságokkal annál inkább.

 

Csokoládénk a boldogság őre, majszolj belőle időről-időre!

Frissítve: 2021. március 5.