Közlemény a tavaszi-nyári szállítással kapcsolatban

Webshopunk és csokiműhelyünk zavartalanul nyáron is működik

Kedves Csokoládéimádó Barátaink, Ügyfeleink, Követőink!

Végre megérkezett a várva várt tavasz, szinte már már a nyár is beköszön egy kicsit. Mi sem esik jobban ebben a gyönyörű tavaszi napsütésben mintsem egy falatnyi prémium Demeter csokoládé.

Csokoládéinkra fokozottan figyelünk már ebben a kellemes tavaszi melegben is. Ezért az alábbi változtatásokat vezettük be a szállításunkba.

A Demeter Chocolate gyárában kiemelten ügyelünk arra, hogy édes kedvenceink teljes pompájukban vészeljék át a kánikulát, és a legjobb formájukat mutatva találkozzanak Veled.

• Ebben a rekkenő hőségben kizárólag Hétfőtől-Csütörtökig adunk fel csokicsomagot, mert nem szeretnénk, ha egy egész hétvégén át kókadozna a futárszolgálat konténereiben. Nem tenne jót őkelme szeszélyes természetének 🙂

• Azért, hogy a csokoládé ízét, zamatát, pompáját a lehető legteljesebb mértékben megőrizzük, extra adag csomagolóanyagba és fóliába bugyoláljuk, ezzel is védve őt a melegtől. 

• További kényeztetésként minden csomagba belecsempészünk egy-két jégakkut, amivel kedvenc csokoládéd megőrizheti a hidegvérét, és még az igazán meleg helyzeteket is épségben átvészelheti.
 
• GLS futárunk 24 órán belül garantáltan ott kopogtat a küszöbödön a csokicsomagoddal, és még arra is kiemelten figyelünk, hogy hűvös csokoládégyárunkból a nap végén keljenek útra. 

• Amennyiben a hőmérő higanyszála 35 celsius fok fölé kúszik, várunk egy-két napot a szállítással, hátha megenyhül az idő. Természetesen minderről Veled is előre egyeztetünk

A jégakkuk 24-28 órát bírnak, így amennyiben aznap nem tudod átvenni a csomagot és módosítasz a szállítás dátumán, sajnos nem tudunk felelősséget vállalni a csokoládé állapotáért. 

• Természetesen továbbra is kiemelten figyelünk a higiéniára, így kedvenc bonbonjaiddal és táblás csokoládéiddal kesztyűs kézzel bánunk, ahogy eddig is, és Te leszel az első, aki megérintheti őket. A Demeter Chocolate finomságai bármikor bearanyozzák és megkoronázzák a napodat! Próbáltad már az új hűsítő finomságainkat? 

Induljon hát a nyár, csobbanj velünk együtt a csokoládék tengerébe!

 

 

 

 

Közlemény a tavaszi-nyári szállítással kapcsolatban demeter nyariszallitas kozlemeny2
Közlemény a tavaszi-nyári szállítással kapcsolatban demeter nyariszallitas kozlemeny3
Közlemény a tavaszi-nyári szállítással kapcsolatban demeter nyariszallitas kozlemeny