FONTOS KÖZLEMÉNY

Webshopunk és csokiműhelyünk zavartalanul nyáron is működik

Kedves Csokoládéimádó Barátaink, Ügyfeleink, Követőink!

Ezekben a forró meleg nyári napokban szinte megolvad a tükör a falon és nem győzzük különféle eszközökkel hűsíteni a lakást, no meg persze saját magunkat. Miért is lenne másképpen ez a csokoládéval, ami leginkább skandináv vérmérsékletű, és ha nem vigyáz magára, akkor nyáron atomjaira hullik?

A Demeter Chocolate gyárában kiemelten ügyelünk arra, hogy édes kedvenceink teljes pompájukban vészeljék át a kánikulát, és a legjobb formájukat mutatva találkozzanak Veled.

• Ebben a rekkenő hőségben kizárólag hétfőtől-csütörtökig adunk fel csokicsomagot, mert nem szeretnénk, ha egy egész hétvégén át kókadozna a futárszolgálat konténereiben. Nem tenne jót őkelme szeszélyes természetének 🙂

• Azért, hogy a csokoládé ízét, zamatát, pompáját a lehető legteljesebb mértékben megőrizzük, extra adag csomagolóanyagba és fóliába bugyoláljuk, ezzel is védve őt a melegtől.

• További kényeztetésként minden csomagba belecsempészünk egy-két jégakkut, amivel kedvenc csokoládéd megőrizheti a hidegvérét, és még az igazán meleg helyzeteket is épségben átvészelheti.

GLS futárunk 24 órán belül garantáltan ott kopogtat a küszöbödön a csokicsomagoddal, és még arra is kiemelten figyelünk, hogy hűvös csokoládégyárunkból a nap végén keljenek útra.

• Amennyiben a hőmérő higanyszála 35 celsius fok fölé kúszik, várunk egy-két napot a szállítással, hátha megenyhül az idő. Természetesen minderről Veled is előre egyeztetünk.

• Természetesen továbbra is kiemelten figyelünk a higiéniára, így kedvenc bonbonjaiddal és táblás csokoládéiddal kesztyűs kézzel bánunk, ahogy eddig is, és Te leszel az első, aki megérintheti őket. Nem kell félned a koronavírustól, de a Demeter Chocolate finomságai bármikor bearanyozzák és megkoronázzák a napodat! Próbáltad már az új hűsítő finomságainkat?

Induljon hát a nyár, csobbanj velünk együtt a csokoládék tengerébe!