Rólunk mondták!

“Sziasztok! Az ősszel rendeltem tőletek robbanócukorkás szaloncukrot. Sajnos keveset! 😂 Kisfiamnak annyira tetszett, hogy az adventi időszakban csak az kellett neki, hiába a sok mikulás és sütemény. Viszont eddig tartott csak, hiába a szigorú beosztás …ma ette meg az utolsót! 😞 Az lenne a nagy kérdésem, kérésem, hogy nem lenne véletlenül akár csak pár szem amit meg tudnék venni? Tudom, hogy már régen vége a szezonnak és biztos gyorsan elkapkodták a készletet, de nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz a kisfiamnál. 🙈
Segítségüket előre is köszönöm!”
Üdvözlettel:
Fazekasné J. Barbara

“Különleges, gondos munkával készült egyedi termékek. Sokféle íz, minőség. Mindenkinek ajánlom.”       Tarnavölgyi László

“A legjobb kézműves csoki annyira finom, hogy ezzel még a fogyókúrámat is megszegem. Hála nektek. Imádás. #legjobbcsokika”
Pethő Bianka

“Kedves Demeter Chocolate!
Köszönetet szeretnék mondani. Az Önök szaloncukrai kerültek a karácsonyfára és örömmel jelentem be mind a négy féle íz fantasztikus amit választottam (sós-karamell, chilis-marcipán, robbanócukros és szatmári szilvapálinkás) mindenkinek ízlik. Köszönjük szépen és boldog karácsonyt kívánunk.”
Soóki Eszter

“Köszönöm szépen a szaloncukrot és a csokit megkaptam. Nagyon finom, mint mindig. Két éve Önök nélkül nincs karácsony. Köszönöm.”
Varga Mónika

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

Az E-mail címed nem lesz közzétéve

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .