Rólunk

A Demeter Chocolate egy családi vállalkozás, amely prémium kategóriás, többszörös nemzetközi díjnyertes, ínycsiklandozó csokoládékat készít. Legfontosabb küldetésünk, hogy a prémium minőségű csokoládét, bonbont, szaloncukrot elérhetővé tegyük mindenki számára és ezzel visszavezessük Magyarországra a csokoládé fogyasztás valódi kultúráját. Csokoládéinkat saját csokigyárunkban kézzel készítjük és csomagoljuk, melyeket saját webshopunkban, és partnereink üzleteiben is megvásárolhatsz!

A Demeter Chocolate Kft.-t 2012-ben alapítottuk, melyet egy akkor rendhagyó kiállításnak is köszönhetünk. 2011 szeptemberében ellátogattunk az 1. Édes Napok csokoládé fesztiválra. Akkor találkoztunk először prémium csokoládéval, ami teljesen lenyűgözött bennünket – a látvány és az ízek harmóniája – amit ott megtapasztaltunk, fantasztikus volt! A Budai várból sétáltunk le, akkor és ott, elhatároztuk, hogy mi is belevágunk a prémium csokoládé készítésébe.

Habár ekkor már 20 éve édességek (konyakmeggy, szaloncukor, cukrászsütemények stb.) készítésével foglalkoztunk, összességében a prémium csokoládéról kevés fogalmunk volt. Hazatérésünk után elkezdtük a szakirodalmat olvasni, ismerkedtünk az új trendekkel, majd több kurzuson részt vettünk a magyarországi Csokoládé Akadémián, és volt szerencsénk a belgiumi Callebaut csokoládégyártó, világhírű csokoládéakadémiáján is tanulni, ahol a legnagyobb szakmai tudással rendelkező csokoládémesterektől tanulhattunk. Egy év elteltével – 2012-ben – a következő Édes Napok rendezvényén, már kiállítóként vettünk részt.

A termékpalettánkon az első időkben csak liofilizált gyümölcsökkel szórt táblás csokoládé és néhány bonbon szerepelt. A későbbiekben kibővítettük választékunkat ízesített csokoládékkal, szezonális termékekkel (pl. prémium szaloncukor, húsvéti tojás), illetve még több bonbonnal. Csokijaink több nagy nemzetközi (Great Taste, International Chocolate Awards) és hazai (Magyar Kézműves Remek) versenyen is előkelő helyezést értek el, amire nagyon büszkék vagyunk. A legbüszkébbek most, a tavalyi évben elért “Év Szaloncukra” díjra vagyunk, melyet a sós karamellás szaloncukrunknak sikerült bezsebelnie!

Azonban ennél sokkal fontosabb számunkra az a sok pozitív és elégedett vásárlói visszajelzés amit kapunk nap mint nap, mert ez inspirál minket arra, hogy magas minőségben, prémium termékeket adhassunk.

“Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!”

Demeter Chocolate csapata

Itt is találkozhattál már velünk..

Rólunk Capak kozott demeterchocolate
Rólunk dunatv logo demeterchocolate
Rólunk forbes logo re demeterchocolate
Rólunk nlc logo re demeterchocolate
Rólunk rtl klub re demeterchocolate
Rólunk magyarkonyha re demeterchocolate
Céges Ajándékok
Táblás Csokik
Díjnyertes Bonbonok
Csokoládé céges ajándéknak
Táblás csokoládék
Díjnyertes bonbonok

Nézd meg hogyan készül…

További szolgáltatásaink…

N

Lánybúcsú

Ha unjátok már a megszokott lánybúcsús programot, gyertek el hozzánk egy kis csokiélményre!

Workshopok

Azoknak, akik végre megtapasztalnák az igazi csokoládé elkészítésének igazi élményét.

Csapatépítés

Lehetne jobb összerázó program, mint egy csokoládéval teli édes nap?

Ezt mondjátok rólunk…

Viola

Időben, pontosan megérkezett a  csomag, bizony néha ízlelgetem  a különböző szaloncukrokat. Most találkoztam először  a termékekkel, a szaloncukor verseny hívta fel a figyelmemet rá, korábban nem ismertem. Közben kiderült  a honlapról, hogy a közelemben , Balatonfüreden a  Karolinában lehet kapni, ami amúgy is kedvenc helyem, a túrótorta és málnás-csokis sütijük miatt, úgy hogy tavasszal egész biztosan megnézem náluk  a csokiválasztékot is. És nemcsak a csoki finom, profi a  honlap, a kapcsolattartás, a figyelem is. Feltétlenül ajánlani fogom másoknak is 🙂

Gabriella

Tegnap kaptam meg a rendelésem. Mivel a munkahelyemre érkezett a csomag és iszonyú hőség volt, azonnal hűtőbe tettem. Otthon a kibontásnál vettem észre, hogy a doboz jégakut is tartalmazott. Meglepődtem, erre nem számítottam. Köszönöm a gondoskodást! 🙂

Nárcisz

Csodásan néz ki!! Az íze is fantasztikus lehet! Az AnKaságok oldalon hallottam először a Demeter csokiról és májusban eldöntöttem, h.a pedagógusoknak Demeter csokit szeretnénk adni köszönetünk jeléül. Annyira finom volt az 5db-os bonbon, és visszajelzésként is ezt írta az egyik pedagógus. Az AnKaságok Kádár Annájától kértem “Édes Pöttyös” szettet amiben ott volt a Demeter forrócsoki is, ennek is nagy sikere volt a pedagógusoknál. Tudom kicsit hosszan írtam, de szerettem volna kifejezni az örömöm, hogy ilyen szuper magyar családi vállalkozást ismerhettem meg!! Minden szépet, jót kívánok, teljesüljenek a terveik, álmaik!! Mi biztos fogunk Demeter csokikat venni (ajándékba tejcsokikat is, magunknak tejmentes étcsokisat)!

Erika

Kedves Demeter Chocolate csapat! Tegnap az egyik anyukánk átvette nálatok az osztályfönöknek szánt bonbon válogatást! Köszönjük a türelmeteket, hogy pár nap késéssel vettük át! Kati is úgy jött el tőletek, hogy szuper jó fejek vagytok! Fizetni akart, de én már rendeztem neten a rendelést! Remélem az édes szájú osztályfőnökünknek us úgyanúgy fog ízleni, mint nekem karácsonykor a szaloncukrotok! Köszönünk mindent! Biztosan lesz még rendelésünk! További sikeres munkát nektek!

Marika

Kedves Demeter család! Szeretném megköszönni, hogy ilyen gyorsan és ilyen precízen megküldték az általam rendelt csokikat és bonbont. Nagyon-nagyon a hatása alá kerültem. Boldogság megpillantani és megérinteni ezeket a gyönyörűségeket. Kíváncsi vagyok az ízekre is, de arra egy kicsit még várnia kell a családomnak és nekem is , mert a kismenyem szülinapjára a fiam és a férjem névnapjára kapják meg. Csak remélni merem, hogy megkínálnak majd engem is. Biztosan így lesz! Külön köszönet, hogy miután elküldtem a rendelésem kaptam is a választ, hogy nyugodjak meg beteszik a nagykalapba a rendelésem. Így most már izgulok… minden miatt is Még Gratulálok! Nagyon-nagyon sok sikert, kitartást és örömet kívánok a család összes tagjának! Üdvözlettel: 1 elégedett vásárló!

Gábor

Kedves Demeter Chocolate Család! Ma megkaptuk immáron második rendelésünket Önöktől! Nagyon köszönjük, ismét profi a csomagolás és a küldés gyorsasága…..valamint megható hogy még ajándékot is csomagoltak a rendelés mellé! Hálás vagyok hogy rendszeres nézője vagyok a Cápák között műsornak, mert így sikerült rátalálni Önökre. Remélem azóta sikerült előre lépniük a tervüket illetően hogy növekedni tudjanak, amire biztosan szükség lesz, mert mi eddig Lindt márka pártiak voltunk…de mostantól Demeter a befutó! 

Bernadett

Előre is elnézést kèrek , ha kicsit èrzelgős lesz a levelem !Egyik este a kisebbik fiammal (Noel) , a Càpàk Között című műsort néztük! Egyszer csak betoppant egy fiatal szőke lány, cserfesen, természetesen, őszintén! Mesélt egy családi vàllalkozàsról , amit még is mutatott! Mi a fiammal hegyeztük fülünket! Kiderült , hogy sajnos ezt a szuper kis családi vàllalkozást anno becsapott ès küzdöttek èrte, mindent megtettek amit csak lehetett ! (Àtèreztük! Nekünk is kis családi boltunk volt, bajban …egészen most péntekig! Sajnos minket is becsaptak, be kellett zárnunk, több milliós adósàggal !) Na de nem is ez a lényeg! A kisfiam àtèrezvèn mindent , rendelt Tőletek anyàk napjára nekem csokit ! ( Imàdom a jó szivèt)!Meg kell mondjam , teljessen meghatódtam! A sós- karamellás ès a lime-sajttorta teljesen levett a lábamról! Természetesen a többi is finom volt , de ez a kettő számomra mindent vitt !! Annyira megható volt számomra, hogy 16 èvesen àtèrzi miattunk a helyzeteteket, a kis pènzèt amit a gyakorlatra kap mint cukrász tanuló , ràm költi szuper minőségi csokira , hogy szavakba önteni nem tudom ! Nagyon sok sikert , vevőt, megrendelést ès ami az èletben jó Kívánok Nektek ! Köszönöm, hogy részese lehettem a finom bonbonoknak !! Minden ami jó az èletben, kívánom Nekek !

Szalai Gabriella

Alapító és tulajdonos, Angol utca

Valami izgalmas és csábító ajándékot szerettem volna adni a vevőimnek egy kampányban, de abszolút nem volt mindegy az, hogy honnan származik. Nem lehetett tucatáru, mert a termék is különleges volt, amihez adtam. A Demeter csokira esett a választás. Részben, mert már kóstoltam ezt a csodát, de azért is, mert ez a kitartó, okos és ambiciózus családi vállalkozás értékekben nagyon passzol a cégemhez partnerként.
Ugyanolyan büszke vagyok rájuk, mint a saját cégemre!

Szalai Károly

Abatox Kft.

A Demeter Csokoládéval nagyon jó áron vásároltunk magunknak egy 34%-os konverzió javulást egy kérdőíves felmérésnél. Aki szereti szenvedélyes, példamutató partnerekkel körbevenni magát, ahol a törődés még alapérték, és nem a futószalag megy, az a Demeter Csokoládénál megtalálja a számításait.

Kovács Zsuzsanna

3-4 évvel ezelőtt találtam a Demeter Chocolate-ra, amikor kézműves szaloncukrot szerettem volna vásárolni üzletünkbe.
Azóta a termékek köre sokat bővült, így már egész évben megtalálhatóak nálunk bonbonjaik, táblás csokoládéik és egyéb finomságaik, a vásárlóink is megszerették a termékeket.
Azért szeretek velük dolgozni, mert szimpatikus számomra szakmai tudásuk és alázatuk. Tetszik, hogy mindig megpróbálják megoldani az extra kéréseimet, érdeklik a vásárlói visszajelzések a termékekről. Azon túl, hogy sokat tanultam tőlük a csokoládéról, többet nyújtanak számomra, mint egy kereskedő, mert továbbadják a megszerzett ismereteiket a közösségi média használatában, értékesítés támogatásban és még sorolhatnám.
Profi csokoládékészítők, finom termékek, korrekt kiszolgálás, ettől a Demeter Chocolate az egyik legkedvesebb kézműves csokoládé beszállítónk.

Csapatunk vezetői…

Zsuzsi

Zsuzsi

CEO

Ádám

Ádám

Chocolatier

Zoltán

Zoltán

Main Chef, Master Chocolatier

Klaudia

Klaudia

Marketing, Sales

Eszter

Eszter

Irodavezető

Kitti

Kitti

Webshop Menedzser

Boldog Vásárló

Facebook Csokirajongó

Év