nehanyszobanrolunk_fekete

A Demeter Chocolate egy családi vállalkozás, amely prémium kategóriás, többszörös nemzetközi díjnyertes, ínycsiklandozó csokoládékat készít. Legfontosabb küldetésünk, hogy a prémium minőségű csokoládét, bonbont, szaloncukrot elérhetővé  tegyük mindenki számára és ezzel visszavezessük Magyarországra a csokoládé fogyasztás valódi kultúráját.  Csokoládéinkat saját csokigyárunkban kézzel készítjük és csomagoljuk, melyeket saját webshopunkban, és partnereink üzleteiben is megvásárolhatsz!

A Demeter Chocolate Kft.-t 2012-ben alapítottuk, melyet egy akkor rendhagyó kiállításnak is köszönhetünk. 2011 szeptemberében ellátogattunk az 1. Édes Napok csokoládé fesztiválra. Akkor találkoztunk először prémium csokoládéval, ami teljesen lenyűgözött bennünket – a látvány és az ízek harmóniája – amit ott megtapasztaltunk, fantasztikus volt!  A Budai várból sétáltunk le, akkor és ott, elhatároztuk, hogy mi is belevágunk a prémium csokoládé készítésébe.

Habár ekkor már 20 éve édességek (konyakmeggy, szaloncukor, cukrászsütemények stb.) készítésével foglalkoztunk, összességében a prémium csokoládéról kevés fogalmunk volt. Hazatérésünk után elkezdtük a szakirodalmat olvasni, ismerkedtünk az új trendekkel, majd több kurzuson részt vettünk a magyarországi Csokoládé Akadémián, és volt szerencsénk a belgiumi Callebaut csokoládégyártó, világhírű csokoládéakadémiáján is tanulni, ahol a legnagyobb szakmai tudással rendelkező csokoládémesterektől tanulhattunk. Egy év elteltével – 2012-ben – a következő Édes Napok rendezvényén, már kiállítóként vettünk részt.

A termékpalettánkon az első időkben csak liofilizált gyümölcsökkel szórt táblás csokoládé és néhány bonbon szerepelt. A későbbiekben kibővítettük választékunkat ízesített csokoládékkal, szezonális termékekkel (pl. prémium szaloncukor, húsvéti tojás), illetve még több bonbonnal. Csokijaink több nagy nemzetközi (Great Taste, International Chocolate Awards) és hazai (Magyar Kézműves Remek) versenyen is előkelő helyezést értek el, amire nagyon büszkék vagyunk. A legbüszkébbek most, a tavalyi évben elért “Év Szaloncukra” díjra vagyunk, melyet a sós karamellás szaloncukrunknak sikerült bezsebelnie!

Azonban ennél sokkal fontosabb számunkra az a sok pozitív és elégedett vásárlói visszajelzés amit kapunk nap mint nap, mert ez inspirál minket arra, hogy magas minőségben, prémium termékeket adhassunk.

“Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!”

Demeter Chocolate csapata

CÉGES AJÁNDÉKOK

TÁBLÁS CSOKIK

DÍJNYERTES BONBONOK

NÉZD MEG HOGYAN KÉSZÜL..

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK..

LÁNYBÚCSÚ

Ha unjátok már a megszokott lánybúcsús programot, gyertek el hozzánk egy kis csokiélményre!

WORKSHOPOK

Azoknak, akik végre megtapasztalnák az igazi csokoládé elkészítésének igazi élményét.

CSAPATÉPÍTÉS

Lehetne jobb összerázó program, mint egy csokoládéval teli édes nap?

EZT MONDJÁK RÓLUNK..

Csapatunk vezetői...

ZSUZSI
ZSUZSI

CEO

ZOLTÁN
ZOLTÁN

Main Chef, Master Chocolatier

ÁDÁM
ÁDÁM

Chocolatier

KLAUDIA
KLAUDIA

Marketing, Social

19672

BOLDOG VÁSÁRLÓ

11747

FACEBOOK CSOKIRAJONGÓ

9101

INSTAGRAM KÖVETŐ

9

ÉV