Sós Karamellás szaloncukor

A Demeter Chocolate csokoládésmestereinek magas szintű tudása, kreativitása és a csokoládé iránti múlhatatlan szeretete hívta életre a legkaramellásabb, legpikánsabb, legolvadósabb sóskaramellát, amit csak el lehet képzelni. Ez a kívételes finomság nyerte el a rangos ÉV SZALONCUKRA elismerést, és ezzel hivatalosan is 2020 legfinomabb szaloncukra lett!

Kézzel készült prémium sós karamellás szaloncukor a nemzetközi díjnyertes Demeter Chocolate-tól!
International Chocolate Awards 2019-es verseny Arany díjazottja, az Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbon a Demeter Chocolate-tól!

Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbon

Nagy büszkeségünk, ez az Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbon, mely elhozta kategóriája ARANY érmét az International Chocolate Awards 2019-es versenyén és a 2019-es Great Taste Awardson is díjazta a Michelin csillagos séfekből álló zsűri 1 csillaggal. Ebben a tüneményes félgömbben tejcsokoládéba rejtettük a ganache krémbe főzött Irsai Olivér pálinkát, melynek édes szőlő íze egy igazi ízrobbanást okoz a szádban!

Bővebben…

Neszeszer
Carrie

Barackpálinkás bonbon

Barackpálinkás bonbonunkat 2019-ben “Magyar Kézműves Remek” elismeréssel díjazta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Magyar Kézműves Remek díjas a Demeter Chocolate mézes málnapálinkás és almasajtos bonbona.

Great Taste 2018 díjas - Hawaii vörös sóval és piemonti mogyoróval gazdagon megszórt karamellás csokoládé a Demeter csokoládétól

Hawaii vörös sóval és piemonti mogyoróval szórt karamellás táblás csokoládé

A tenger és föld gyümölcseként létrejött Hawaii vörös só kiemelkedő ízharmóniát alkot karamell ágyon a roppanós, finom piemonti mogyorókkal. Ez a táblás csokoládénk a londoni Great Taste Awards Michelin csillagos séfekből álló zsűrijének is elnyerte tetszését, hiszen rögtön egy csillaggal jutalmazták.

2018-ban a Demeter Chocolate Hawaii sóval és piemonti mogyoróval szórt karamellás csokija nyerte el az egy csillagot a londoni Great Taste Awardson!

Konyakmeggyes bonbon

A konyakmeggy a Demeter Chocolate legmeghatározóbb ízei közé tartozik már 2001 óta, ezért óriási megtiszteltetés volt 2018-ban, mikor végre elnyerte a  “Magyar Kézműves Remek” kitüntetést a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamarától.

Magyar Kézműves Remek díjas a Demeter Chocolate mézes málnapálinkás és almasajtos bonbona.

Mézes diógrillázs bonbon

A mézes diógrillázs bonbon az egyik kedvencünk, ami 2018-ban elnyerte megtisztelő “Magyar Kézműves Remek” kitüntetett címet. A selymes mézes krém és az apróra tört grillázsdarabkák finom kombinációja étcsokoládé burokban.

Magyar Kézműves Remek díjas a Demeter Chocolate mézes málnapálinkás és almasajtos bonbona.

Szatmári szilvapálinkás bonbon

2017-ben is megmérettettük magunkat a Great Taste Awards-on, ahol is egy csillaggal jutalmazták a szatmári szilvapálinkás bonbonunkat. A zsűrit lenyűgözte a bonbonunk külseje, formája, kiemelték az alapanyagok összhangját és az alkohol jól érezhető kellemes ízét.

2017-ben a Demeter Chocolate szatmári szilvapálinkás bonbonja elnyert egy csillagot az ételek Oscarjának nevezett Great Taste Awardson.

Magyar Kézműves Remek 2017 díjas Mézes málnapálinkás bonbon

Mézes málnapálinkás bonbon

Mézes málnapálinkás krémmel töltött tejcsokoládés bonbonunk 2017-ben elnyerte a “Magyar Kézműves Remek címet”, 

Magyar Kézműves Remek díjas a Demeter Chocolate mézes málnapálinkás és almasajtos bonbona.

Fűszeres almasajtos bonbon

Ezzel a kiváló bonbonnal 2017-ben elnyertük a “Magyar Kézműves Remek” díjat. A bonbon belseje étcsokoládés trüffelkrém, amit a fűszeres sajtolt almarétegre helyezünk, majd bevonjuk az 54%-os kakaótartalmú étcsokoládéval. Az almasajt a monori Csúzi pincészet szintén Magyar Kézműves Remek díjas terméke.

Magyar Kézműves Remek díjas a Demeter Chocolate mézes málnapálinkás és almasajtos bonbona.

Magyar Kézműves Remek díjas fűszeres almasajtos kézműves bonbon

Epres citromfüves bonbon

Fehércsokoládéba rejtett epres töltelék tüneményes félgömbben, amit a citromfű friss aromája varázsol könnyed selymes ízű ínyencséggé. Ez az üde nyári hangulatot idéző ízélmény az International Chocolate Awards zsűrije szerint is megérdemli a kiemelt figyelmet. Bonbonunk a neves nemzetközi versenyen BRONZ minősítést szerzett.

2016-ban az epres citromfüves Demeter chocolate bonbon is nyert az International Chocolate Awardson.

Zserbós bonbon

A darált dióval és baracklekvárral készített bonbont fahéjjal fűszerezzük, majd ostyatörettel ízesítjük, amivel a tradicionális zserbó sütemény ízeit idézzük meg. Kiváló minőségű 54%-os étcsokoládé burokba rejtjük.

Ezzel a falatnyi élménnyel 2016 nyarán életünk első nemzetközi versenyén egy csillagot nyertünk el a Michelin csillagos séfekből, neves ételkritikusokból álló zsűri által a Great Taste Awards-on.

Az ételek Oscarjának is nevezett Great Taste Awardson nyert el a Demeter Chocolate zserbós bonbonkülönlegessége egy csillagot 2016-ban.

Great Taste nyertes Zserbó bonbonválogatás - Demeter Chocolate