SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételárát jelöli, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A feltüntetett vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban.

1.) Előre utalás: A számla végösszegét a visszaigazoló e-mailben megadott névre és számlaszámra kell 8 munkanapon belül utalni. A közlemény rovatban meg kell adni a megrendelés azonosítóját. A csomagot csak az összeg megérkezése után szállítjuk.

2.)Utánvét: A megrendelés értékét a futárnak kell készpénzben fizetni átvételkor.

3.) Személyes átvétel esetén amennyiben lehetséges kérlek válaszd az OTP SimplePay vagy Paypal-es fizetést!

4.) Paypal: Fizess Paypales fiókoddak gyorsan és egyszerűen.

5.) OTP SimplePay: Fizess kényelmesen, gyorsan bankkártyáddal vagy SimplePay fiókoddal!

  • Személyes átvétel: E-mailben értesítünk, amint a csomagot összekészítettük és átvehető. A csomagok H-P 8.00-16.00 között vehetők át a Kiskunlacháza, Akácos út 4. szám alatt.
  • Házhozszállítás: A csomagok kiszállítását a GLS végzi munkanapokon 8:00 – 17:00 óra között. A szállítási idő: 2-5 munkanap. Sikertelen kézbesítés esetén a csomagszállító értesítést hagy. Az ezen megadott helyen és időpontban lehet a csomagot átvenni. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag visszakerül a feladóhoz.
  • Kiszállítás és csomagfeladás csak munkanapokon történik.

Személyes átvétel: ingyenes
Házhoz szállítás: 1 500 Ft

15.000 feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

A szállítási idő a rendelés leadásától, illetve az megrendelés átutalásától számítva 2-5 munkanap.

Külföldre postai úton ill GLS futárszolgálattal küldjük el a csomagot, melynek ellenértékét előre utalással tudod kifizetni. A megrendelést követően kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot e-mailben, megírja az utalandó összeget és a számlaszámunkat. A postaköltség a csomag súlyától függ, ez ügyben kérlek érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@demeterchocolate.com.
A csomagot az utalás beérkezése után adjuk fel és kb. 1-3 hét alatt érkezik meg a címzetthez.