SZÁLLÍTÁS & FIZETÉS

Megválaszoltuk neked a leggyakrabban feltett kérdéseket a szállítással és fizetéssel kapcsolatban.
Amennyiben nem találod a választ a kérdésedre, keress minket e-mailben vagy telefonon H-P 8.00-16.00-ig 🙂

info (kukac) demeterchocolate.com
+36 20 414 1406
+36 30 302 7599

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételárát jelöli, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A feltüntetett vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban.

1.) Előre utalás: A számla végösszegét a visszaigazoló e-mailben megadott névre és számlaszámra kell 8 munkanapon belül utalni. A közlemény rovatban meg kell adni a megrendelés azonosítóját. A csomagot csak az összeg megérkezése után szállítjuk.

2.)Utánvét: A megrendelés értékét a futárnak kell készpénzben fizetni átvételkor. Fontos, hogy utánvétes fizetés esetén 390 Ft extra díj adódik a végösszeghez, a futárcég készpénzkezelésének extra költségei miatt.

3.) Személyes átvétel esetén amennyiben lehetséges kérlek válaszd az OTP SimplePay vagy Paypal-es fizetést!

4.) Paypal: Fizess Paypales fiókoddal gyorsan és egyszerűen.

5.) OTP SimplePay: Fizess kényelmesen, gyorsan bankkártyáddal vagy SimplePay fiókoddal!

  • Személyes átvétel: E-mailben értesítünk, amint a csomagot összekészítettük és átvehető. A csomagok H-P 8.00-16.00 között vehetők át a Kiskunlacháza, Akácos út 4. szám alatt.
  • Házhozszállítás: A csomagok kiszállítását a GLS végzi munkanapokon 8:00 – 17:00 óra között. A szállítási idő: 2-5 munkanap. Sikertelen kézbesítés esetén a csomagszállító értesítést hagy. Az ezen megadott helyen és időpontban lehet a csomagot átvenni. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag visszakerül a feladóhoz.
  • Kiszállítás, csomagok személyes átvétele és csomagfeladás csak munkanapokon történik.

A 2019-es évtől a környezetvédelem jegyében számláinkat kizárólag elektronikus formában automatikusan állítjuk ki a megrendelés elküldésének napján. Céges számlát csak az adószám megadásával tudsz kérni, ezért azt semmiképpen ne felejtsd ki a megrendelésből.

Prémium csokoládéink ínycsiklandozóan különleges ajándékok, ezért ha ajándékba szeretnéd küldeni jó ha tudod:

  • Papír alapú számla nem kerül a csomagba, számláinkat kizárólag elektronikus formában a rendeléshez megadott e-mail címre küldjük
  • Előfordulhat, hogy kérdésünk akad a rendeléseddel kapcsolatban, ezért fontos hogy a te telefonszámodat add meg a megrendeléshez
  • Ha biztosra szeretnél menni a megjegyzésbe írd bele a címzett telefonszámát is, melyet GLS papírjára ráírunk
  • Kérlek értesítsd a címzettet valamilyen formában, hogy meglepetés csomagja érkezik, nehogy ne merje átvenni a futártól 🙂

Személyes átvétel: ingyenes
Házhoz szállítás: 1 500 Ft

15.000 feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

A szállítási idő a rendelés leadásától, illetve az megrendelés átutalásától számítva 1-5 munkanap.

Külföldre postai úton ill GLS futárszolgálattal küldjük el a csomagot, melynek ellenértékét előre utalással tudod kifizetni. A megrendelést követően kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot e-mailben, megírja az utalandó összeget és a számlaszámunkat. A postaköltség a csomag súlyától függ, ez ügyben kérlek érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@demeterchocolate.com.
A csomagot az utalás beérkezése után adjuk fel és kb. 1-3 hét alatt érkezik meg a címzetthez.

Amennyiben fontos, hogy egy adott időpontig megérkezzen a csomagod, javaslom e-mailben érdeklődj a rendelni kívánt termék készletmennyiségéről.

Nekünk, a Demeter Chocolate-nál nagyon fontos hogy a lehető legfrissebb termékeket adjuk át Neked, ezért előfordulhat hogy egy adott termék egy bizonyos napon nincs készleten. Csokoládémestereink igyekeznek ezeket a termékeket a lehető leggyorsabban pótolni, de ha biztosra akarsz menni érdeklődj emailben, vagy telefonon.