LEGYÉL TE IS VISZONTELADÓNK!

Csatlakozz a csokirajongók táborához!

ÚJ! PRÉMIUM TÁBLÁS CSOKOLÁDÉK ÚJ! PRÉMIUM TÁBLÁS CSOKOLÁDÉK
INGYENES SZÁLLÍTÁS

40 000 Ft felett átvállaljuk a szállítási költségeket!

MARKETING OKTATÁS

Mi nem hagyunk magadra a marketing terén sem!

DÍJNYERTES MINŐSÉG

Szeretettel, Szakértelemmel, Szenvedéllyel!

Üdvözöllek, Demeter Zsuzsi vagyok, a Demeter Chocolate egyik megálmodója.

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked megtalálni azokat a különleges csokoládékat, amelyeket imádni fognak a vevőid. Csokoládé mestereink szenvedélyesen keresik az új ízeket, folyamatosan fejlesztünk és innoválunk. Hiszünk abban, hogy nagyszerű csokoládét csak szívvel-lélekkel lehet alkotni. Ezért minden egyes csokoládénkat szeretettel, gondosan, kézzel készítjük és csomagoljuk. Kínálatunkban mindig megtalálhatóak az egyedi és különleges termékek. Nem csak az ízek fejlesztésére fordítunk nagy hangsúlyt, hanem a csomagolásra is.

Minden évben több nívós versenyen (Great Taste, International Chocolate Awards, Magyar Kézműves Remek) is megmérettetjük csokoládéinkat, ezért mára már számos nemzetközi és hazai díj boldog tulajdonosai lehetünk. A legbüszkébbek az Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbonunkra vagyunk, amellyel az idei évben arany érmet és egy különdíjat is elhoztunk a Firenzei International Chocolate Awards-ról.

Tapasztalatból mondom, hogy a díjnyertes csokoládékat a vevők imádják, és szívesen vásárolják.

ÉRDEKEL

Miért válassz Demeter csokit?

Mert vásárlóid imádni fognak és mindig örömmel térnek be hozzád

Mert az egyhangú ízek helyett, mindig izgalmas, új választékot kínálsz

Mert marketing tudásunkat és 25 év alatt összegyűlt szakmai tapasztalatainkat megosztjuk veled

Mert a Demeter csokoládék prémium minőségű, exkluzív termékek

Mert számunkra fontos a környezetvédelem! 2020-ra 30%-al csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat.

Mert csokoládéinkat szívvel és lélekkel készítjük a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával

Mert mind a tradicionális ízeket, mind a modern, trendi édességeket kedvelő vásárlóid is megtalálják a kedvükre valót a Demeter csokik között

Mert a prémium belső mellett a csomagolásunk is modern és exkluzív

Mert mi gondolunk azokra a vásárlóidra is, akik valamilyen ételallergiában szenvednek

A CSOKI AMI ÉLTET...

Minden Demeter Csokoládé megvásárlásával egy szebb jövő mellett teszed le a voksodat. A Cocoa Horizons program támogatójaként, segítünk hogy egyre több Nyugat-Afrikai fiatalból lehessen kakaó farmer és sikeres vállalkozó. A program keretében ezek az ambiciózus fiatalok kiváló oktatást és eszközöket kapnak, melyek segítségével nem csak valóra válthatják álmaikat, de sokkal jobb életkörülményt biztosíthatnak családjaik és önmaguk számára.  Az Ő kiemelkedő kakaóbabjaikkal tudjuk biztosítani számodra a már megszokott fenséges ízélményt…

Mi a teendőd?

Ha Te is szeretnél a Demeter Chocolate sikeres partnere lenni, jelentkezz viszonteladónak!

 1. Regisztrálj webshopunkon!
 2. Küldd el az info (kukac) demeterchocolate.com email címre a felhasználónevedet, email címedet, cég és szállítási adataidat (+ adószámmal együtt) 
 3. 24 órán belül kollégánk átalakítja fiókodat, melyről e-mailben értesítést küld neked.
 4. Webshopunkon immár a viszonteladói árakat és egyedi termékeket látod 🙂
KÜLDÖM AZ E-MAILT

  TELJES NÉV*

  EMAIL CÍM*

  TELEFONSZÁM*

  CÉGNÉV*

  ÜZENETED*


  Mit kell tudnod?

  A megrendelt termékek átvétele kétféle módon lehetséges: 

  • Személyes átvétellel a Kiskunlacházi csokoládé műhelyünkben
  • GLS futárral küldve az általad megadott címre

  Minden nettó 40 000 Ft feletti rendelésed szállítási költségét átvállaljuk!
  A 2019-es évtől számláinkat a környezettudatosság jegyében kizárólag elektronikus formában állítjuk ki, és a rendeléshez megadott e-mail címre küldjük!

  Fizetni az alábbi módokon tudsz:

  • Készpénz személyes átvétel esetén
  • Átutalással
  • Paypal-el
  • Utánvéttel
  • új! OTP SimplePay

  ÜGYFELEINK MONDTÁK...

  3-4 évvel ezelőtt találtam a Demeter Chocolate-ra, amikor kézműves szaloncukrot szerettem volna vásárolni az üzletünkbe. Azóta a termékek köre sokat bővült, így már egész évben megtalálhatóak nálunk bonbonjaik, táblás csokoládéik és egyéb finomságaik, a vásárlóink is megszerették a termékeket. Azért szeretek velük dolgozni, mert szimpatikus számomra szakmai tudásuk és alázatuk. Tetszik, hogy mindig megpróbálják megoldani az extra kéréseimet, érdeklik a vásárlói visszajelzések a termékekről. Azon túl, hogy sokat tanultam tőlük a csokoládéról, többet nyújtanak számomra, mint egy kereskedő, mert továbbadják a megszerzett ismereteiket a közösségi média használatában, értékesítés támogatásban és még sorolhatnám. Profi csokoládékészítők, finom termékek, korrekt kiszolgálás, ettől a Demeter Chocolate az egyik legkedvesebb kézműves csokoládé beszállítónk.

  Kovács Zsuzsanna, Cadeau Székesfehérvár

  3-4 évvel ezelőtt találtam a Demeter Chocolate-ra, amikor kézműves szaloncukrot szerettem volna vásárolni üzletünkbe. Azóta a termékek köre sokat bővült, így már egész évben megtalálhatóak nálunk bonbonjaik, táblás csokoládéik és egyéb finomságaik, a vásárlóink is megszerették a termékeket. Azért szeretek velük dolgozni, mert szimpatikus számomra szakmai tudásuk és alázatuk. Tetszik, hogy mindig megpróbálják megoldani az extra kéréseimet, érdeklik a vásárlói visszajelzések a termékekről. Azon túl, hogy sokat tanultam tőlük a csokoládéról, többet nyújtanak számomra, mint egy kereskedő, mert továbbadják a megszerzett ismereteiket a közösségi média használatában, értékesítés támogatásban és még sorolhatnám. Profi csokoládékészítők, finom termékek, korrekt kiszolgálás, ettől a Demeter Chocolate az egyik legkedvesebb kézműves csokoládé beszállítónk.